Osteopathie I'M Perfect | Osteopaat Joost Veldhuizen

Osteopathie I’mPerfect in Veenendaal

Vandaag is het spandoek geplaatst en is mijn bedrijfssticker op de zuil geplakt langs de weg! Echt iets om trots op te zijn, een mijlpaal… Osteopathie I’mPerfect staat vanaf heden voor u klaar op de woensdag en vrijdag tussen 08:00 en 18:00.

Joost Veldhuizen staat voor u klaar!

Bent u nog niet bekend met de osteopathie, twijfelt u nog of bent u benieuwd? Kijk dan eens op mijn website onder osteopathie, de therapeut en de therapie (voor behandelindicaties). U mag natuurlijk ook gewoon bellen of het contactformulier invullen op mijn website! Ik neem dan spoedig contact met u op.

Continue innovatie: Neural Reset Therapy (NRT®) en Fascia Unwinding 

Ik sta voor vernieuwing, verdieping en doorontwikkeling. Daarom zal ik de komende twee weekenden wederom een online training volgen in Londen. Dit om het lichaam nog effectiever op verschillende weefsellagen te kunnen behandelen. Ik zal deze keer les krijgen van Thomas Attlee, een expert op het gebied van de behandeling van ons bindweefsel. Dit bindweefsel heeft enorm veel functies, houdt alles bij elkaar en beïnvloedt alle andere lichaamsweefsels.

Door de wetenschap komen we er steeds meer achter dat er in het menselijk lichaam sprake is van crosstalk. Dit betekent dat de verschillende lichaamsweefsels informatie aan elkaar door kunnen geven en onderling uit kunnen wisselen. Dit geldt dus ook voor pijnprikkels en de uiteindelijke gewaarwording van deze pijnprikkels. Dit vraagt om een vernieuwende aanpak, waarbij alle aangedane lichaamsweefsels in de regio behandeld moeten worden. Deze training volgt op de training Neural Reset Therapy (NRT®) waarbij ik al heel veel geleerd heb over het zeer snel losmaken van spier- en omliggend bindweefsel.

Aan welke lichaamslagen kan ik dan denken?

  • De huid
  • Oppervlakkig bindweefsel
  • Diep bindweefsel
  • Spierweefsel
  • Kapsel, ligamenten, pezen
  • Gewrichtsholte

Maar ook… glijvlakken tussen het bindweefsel en onze organen!

“Ik onderzoek tijdens een behandeling de beweeglijkheid van al deze lichaamsweefsels en bied daarmee een volledige behandeling. Door al deze lagen te onderzoeken en behandelen zullen uw (pijn)klachten afnemen en hoop ik het zelfherstellend vermogen, dat wij allemaal hebben, te ondersteunen.”

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:[email protected]
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top