Osteopathie I'M Perfect | Osteopaat Joost Veldhuizen

Schouderpijn is heel complex

Al langer last van schouderklachten? Mogelijk kan de osteopathie van toegevoegde waarde zijn om het zelfherstellend vermogen te ondersteunen! Steeds vaker blijkt namelijk uit de literatuur dat de beweeglijkheid van andere gebieden rondom de schoudergordel enorm belangrijk is voor het juist functioneren van de schoudergordel zelf. De meer bekende relaties zijn bijvoorbeeld de invloed van de beweeglijkheid van de arm, nek of borstkas op het bewegen van de schoudergordel. Er zijn echter nog veel meer relaties terug te vinden! Denk bijvoorbeeld aan de invloed van een kaakprobleem, de kwaliteit van de ademhaling en de invloed van ons zenuwstelsel na operaties in de borst- en of buikholte.

Osteopathie bij schouderklachten

Als osteopaat proberen we de klacht lokaal, regionaal en globaal te verklaren. Wij onderzoeken hiervoor de beweeglijkheid van uw lichaamsweefsels. Door de beweeglijkheid te herstellen met onze manuele technieken proberen wij het functioneren van de regio te verbeteren en dit ondersteunt uw herstel. In het verleden heb ik al enkele blogs geschreven over wat wij onderzoeken en behandelen. Deze kunt u terugvinden op mijn website.


Benieuwd naar meer informatie over dit onderwerp?

Er is een nieuwe nieuwsbrief over dit thema uitgebracht door de Stichting Wetenschappelijk Osteopatisch Onderzoek (SWOO). Deze en mijn persoonlijke column kunt u hier terugvinden!

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:[email protected]
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top