Osteopathie I'M Perfect | Osteopaat Joost Veldhuizen

Al langer last van hoofdpijn? 

Hoofdpijn is een van die vervelende dingen die ons dagelijks leven behoorlijk kunnen verstoren. Het kan variëren van een milde irritatie tot een volledige migraine die je buiten spel zet. Enorm veel factoren kunnen hoofdpijn veroorzaken, bijvoorbeeld stress, spanning, slechte houding, hormonen, voeding en zelfs problemen met de wervelkolom kunnen allemaal hoofdpijn veroorzaken. Als je eenmaal langer hoofdpijn hebt, is het soms erg lastig om dit te doorbreken. Hier kan osteopathie misschien een uitkomst bieden! Mijn technieken zorgen voor een verbeterde beweeglijkheid van uw lichaam, minder pijn en ondersteunen het natuurlijke zelfherstellende vermogen.

Waarom Osteopathie?

Osteopathie bekijkt het lichaam als één geheel en biedt een holistische aanpak voor gezondheid en welzijn. Ik heb de expertise om hoofdpijn aan te pakken met zachte, hands-on technieken. Hier zijn een paar manieren waarop osteopathie kan helpen:

  1. Beweeglijkheid wervelkolom verbeteren: Mijn technieken leiden tot een verbeterde beweeglijkheid van de nek en dit zorgt dat u gemakkelijker en met minder pijn kunt bewegen.
  2. Verbeterde beweeglijkheid en minder pijn vanuit structuren rondom het hoofd: Ik werk met technieken op weefsels en regio’s rondom het hoofd die vaak gevoeliger worden bij korte en/of langdurige hoofdpijn. Dit geeft vaak verlichting.
  3. Bloedcirculatie verbeteren: De osteopatische behandeling leidt vaak tot een verbeterde beweeglijkheid van het lichaam en een betere drukverdeling tussen bijvoorbeeld het hoofd en de borstkas. Een betere doorbloeding van of betere verdeling tussen lichaamsholtes ondersteunt het normaal functioneren van het lichaam en ondersteunt het zelfherstellend vermogen.
  4. (Lichamelijke) Stress verminderen: Osteopathie kan stress in het lichaam verminderen, waardoor gespannen spieren ontspannen, wat vaak bijdraagt aan verlichting van de hoofdpijn. Minder hoofdpijn is gerelateerd aan een betere nachtrust. Dit komt uw herstel dus ook ten goede!
  5. Houding verbeteren: Als je hoofdpijn wordt veroorzaakt door een slechte houding of wervelkolomproblemen, kan osteopathie je helpen je houding te corrigeren en pijn te verlichten.
  6. Andere relaties te leggen naar pijnklachten: Reacties rondom de hoge nek en het hoofd kunnen door heel veel factoren ontstaan. Vanuit de osteopathie kijken we naar het hele lichaam, dus ook de invloed van bijvoorbeeld ons lichaam, stress, ademhaling, globaal naar de voeding en de functie van de zintuigen. Daarnaast ook naar invloeden vanuit de borstkas en/of buik.
Benieuwd wat de osteopathie voor u kan betekenen?

Als hoofdpijn je dagelijks leven verstoort, waarom zou je dan wachten? Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken. Ik sta klaar om je te helpen op weg naar hoofdpijnverlichting en een betere algehele gezondheid. Je verdient een leven zonder onnodige pijn en ongemak. Laten we samen werken om dat te bereiken.

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief, en ik hoop je binnenkort in onze praktijk te verwelkomen voor wat welverdiende verlichting!

Maak hier een afspraak!

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:[email protected]
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top