Osteopathie I'M Perfect | Osteopaat Joost Veldhuizen

Osteopathie en chronische klachten

Steeds meer mensen krijgen te maken met chronische (pijn)klachten. De overheid wil daarom meer in gaan zetten op preventie. Voorkomen is beter dan genezen. Het tijdig herkennen, u voorlichten en adequaat anticiperen op (pijn)klachten is dan ook enorm belangrijk.

Ik ben er zelf van overtuigd dat de osteopathie ook zeker een preventieve rol kan vervullen. Als osteopaat zien wij zowel mensen met acute als chronische (pijn)klachten. Door u juist te adviseren en ‘op maat’ te behandelen proberen wij u te begeleiden op uw weg naar herstel. Dit maakt vaak een groot deel uit van mijn behandeling.

Verminderde beweeglijkheid en osteopathie

Het verlies van beweeglijkheid kan veel klachten in de hand werken. Het herstellen van beweeglijkheid vinden wij als osteopaten dan ook erg belangrijk.  Als het lichaam en al haar weefsels minder goed kunnen bewegen, dan geeft dit overigens niet altijd klachten op de plek waar u daadwerkelijk de pijn ervaart. Wij onderzoeken dit samen met u en proberen een juiste strategie op te stellen om de beweeglijkheid te normaliseren en daarmee het zelfherstellend vermogen te ondersteunen en natuurlijk uiteindelijk uw (pijn)klachten te verlichten.

Er staat een nieuwe nieuwsbrief van de Stichting Wetenschappelijk Osteopathisch Onderzoek (SWOO) over preventie online. Ik heb wederom weer twee stukjes geschreven over dit onderwerp!

Benieuwd wat ik heb geschreven? Lees dan snel hier verder!

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:[email protected]
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top