Osteopathie I'M Perfect | Osteopaat Joost Veldhuizen

Docent osteopatische vaardigheden

Groot nieuws! Ik heb onlangs de sprong gewaagd en ben begonnen als docent osteopatische vaardigheden aan de Hogeschool voor Osteopathie. De opleiding is dit jaar gestart en ik ben razend enthousiast en ik hoop onze nieuwe studenten ook!

Al langer had ik de wens om mijn ervaringen met en binnen de Osteopathie te delen met anderen en dit vormt een leuke eerste stap. In mijn praktijk en vrije tijd ben ik namelijk continue bezig om mezelf te verdiepen in oude en nieuwe concepten binnen de verschillende relevante domeinen van de wetenschap en Osteopathie. Dit roept tot nu toe erg veel vragen op.

Binnen het onderwijs hoop ik aan deze passie meer vorm te kunnen geven. Het lesgeven zelf vind ik in ieder geval erg interessant en het brengt mij tot veel nieuwe inzichten, waardoor ik hoop ook uw zelfherstellend vermogen steeds beter te kunnen ondersteunen.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:[email protected]
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top