Osteopathie I'M Perfect | Osteopaat Joost Veldhuizen

Algemene voorwaarden

Op de diensten die Osteopathie I’mPerfect levert, zijn de Algemene Voorwaarden Osteopathie van toepassing.

Reglement AVG

Osteopathie I’mPerfect draagt er zorg voor om te voldoen aan de eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit vindt u terug in ons Reglement AVG Osteopathie I’mPerfect.

Privacy- en cookieverklaring

Als u deze website bezoekt of gebruik maakt van ons contactformulier, dan kunnen wij gegevens van u verwerken. Meer informatie vindt u terug in de Privacy- en cookieverklaring Osteopathie I’mPerfect.

Klachtenregeling

Heeft u een klacht? Wij willen u dan verzoeken om de klacht allereerst met de osteopaat zelf bespreekbaar te maken. Komt u er nog niet uit? Dan kunt u met uw klacht terecht bij de klachtenfunctionaris van het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Meer informatie hierover kunt u lezen in de Brochure Klachtenregeling Osteopathie.

Heeft u het gevoel dat uw klacht nog steeds niet voldoende behandeld is? Dan kunt u ook nog gebruik maken van de geschillenregeling. Uw probleem wordt dan voorgelegd aan de Geschillencommissie Osteopathie. Meer informatie hierover kunt u terugvinden in de Brochure Geschillencommissie Osteopathie.

Disclaimer

Osteopathie I’mPerfect draagt er zorg voor om u te voorzien van correcte en de meest actuele informatie. Toch kan er niet gegarandeerd worden dat de informatie op www.osteo-imperfect.nl altijd foutloos en/of niet verouderd is. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen. Daarnaast probeert Osteopathie I’mPerfect met uiterste nauwkeurigheid te voorkomen dat er auteursrechten geschonden worden in de blogs.

 

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:[email protected]
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top