Osteopathie I'M Perfect | Osteopaat Joost Veldhuizen

Kan osteopathie helpen na COVID-19?

Osteopathie kan ondersteunend zijn bij het herstel na corona! De gevolgen van corona worden vanuit de wetenschappelijke literatuur steeds meer duidelijk. Zo blijkt dat de ontstekingen die kunnen ontstaan tijdens een hevig ziekteverloop kunnen leiden tot langdurige bindweefselveranderingen en veranderde functie van zenuwen. Omdat de ontstekingen op meerdere plekken in het lichaam kunnen ontstaan, lopen de resterende klachten na het herstel heel erg uiteen. Als osteopaat proberen wij de beweeglijkheid van bindweefsel te optimaliseren en onderzoeken wij ook de functies van uw zenuwstelsel. Door de beweeglijkheid van uw bindweefsel te optimaliseren, proberen wij uw klacht(en) te verminderen en uw zelfherstellend vermogen te ondersteunen.

Osteopathie na corona

Ervaart u klachten na coronavirus en bent u benieuwd naar wat Osteopathie I’mPerfect te Veenendaal eventueel voor u kan betekenen? Recentelijk heeft de Stichting Wetenschappelijk Osteopatisch Onderzoek (SWOO) een position paper gepubliceerd. Zie ‘CoroNa, hoe nu verder?’ voor het door mij geschreven stuk. Benieuwd naar meer informatie?

Druk dan HIER!

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:[email protected]
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top