Osteopathie I'M Perfect | Osteopaat Joost Veldhuizen

Hoofd- en/of kaakpijn!

Uit onderzoek blijkt dat vrijwel 100% van de mensen voor hun 40e-50e levensjaar te maken krijgt met hoofdpijn. Het is een erg vervelende klacht. Een keer hoofdpijn hebben is nog te overzien, komt dit vaker voor dan wordt het echter een ander verhaal. Net als hoofdpijn komen ook kaakklachten helaas te veel voor. Voor wie wel eens met dit soort klachten te maken heeft gehad, klinkt het niet vreemd als ik schrijf dat het erg moeilijk is om te achterhalen of de kaak- en/of de hoofdpijn de oorzaak is van de ervaren pijnklachten. Ook de wetenschappelijke literatuur erkent dit probleem.

Daarom heb ik, Joost Veldhuizen van Osteopathie I’mPerfect, vandaag en gisteren een online bijscholing gevolgd. Door deze cursus te volgen heb ik meer geleerd over de nieuwste wetenschappelijke inzichten omtrent hoofd- en kaakpijn en de onderliggende pijnmechanismen bij chronische klachten.

Osteopathie bij hoofd- en/of kaakpijn.

Doel van de eerste intake is om te achterhalen wat de oorzaak is. Ik beoordeel de vorm van uw schedel, kaak, de positie van de nek en de beweeglijkheid van de omliggende weefsels. Daarna zal ik samen met u bepalen of er sprake is van een indicatie voor een behandeling door een osteopaat.

De behandeling bestaat uit manuele technieken waarmee wij de glijvlakken van bindweefsel, spierspanning van spierweefsel en de beweeglijkheid van de nek rustig kunnen behandelen. Door de oorzaak te behandelen, kunnen we proberen de hoeveelheid aan ‘pijn-prikkels’ die in uw hersenen binnenkomen te verlagen. Hierdoor kunt u hopelijk met minder pijn functioneren.

Omdat ik als osteopaat veel werk op bindweefsel kan deze behandeling ook naast de behandeling door andere therapeuten plaatsvinden. Neem vooraf wel even contact op met uw eigen therapeut om ze hierover te informeren.

Met dank aan Cesar Fernandez De Las Penas.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:[email protected]
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top