Osteopathie I'M Perfect | Osteopaat Joost Veldhuizen

Osteopathie is complementair aan andere zorg!

Osteopathie zou van toegevoegde waarde kunnen zijn als je langdurige klachten ervaart na een hersenschudding. Dit als aanvulling op andere behandelvormen.

Iedereen heeft helaas wel eens zijn hoofd gestoten. Naast het eventjes zien van sterretjes, een blauwe plek of dikke bult leidt het gelukkig niet vaak tot langdurige klachten. Stoot je het hoofd harder, bijvoorbeeld na het koppen van een bal, dan kan dit leiden tot een hersenschudding. Ook wel het letterlijk schudden van de hersenen in het hersenvocht tegen de binnenzijde van je schedel. Dit kan leiden tot erg vervelende klachten die vaak vanzelf herstellen als je 2 weken rustig aan doet en daarna je normale activiteiten weer langzaamaan oppakt. Helaas is dit niet altijd aan de orde en ervaren sommige mensen langer klachten. Let op! Een hersenschudding is iets anders dan een hersenkneuzing. Na een kneuzing kun je echt blijvende klachten ondervinden!

Behandeling na hersenschudding

Gelukkig zijn er al veel andere therapeuten in het werkveld actief die u kunnen ondersteunen door bijvoorbeeld gerichte oefeningen, oog- en/of balanstraining te geven. Veel mensen zullen hiermee ook al goed geholpen zijn. Mocht u zelf klachten ervaren of iemand kennen die klachten heeft na een hersenschudding, denk dan ook eens aan de osteopathie als toevoeging naast deze andere therapievormen.

Osteopatische behandeling

Door rustige osteopathische manuele technieken op verschillende (bindweefsel)structuren van de nek en schedel in te zetten, proberen wij het zelfherstellend vermogen van uw lichaam te ondersteunen. De Stichting Wetenschappelijk Osteopatisch Onderzoek (SWOO) heeft recentelijk een interessante nieuwsbrief uitgebracht over de mogelijke toegevoegde waarde van de osteopathie. In deze nieuwsbrief kunt u ook een artikel en column van mij terugvinden.

Bent u benieuwd naar meer informatie over de toegevoegde waarde van de osteopatische behandeling, lees dan hier meer!

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:[email protected]
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top