Osteopathie I'M Perfect | Osteopaat Joost Veldhuizen

Even stoom afblazen! Vakantie.

Vanwege mijn vakantie ben ik van 8 juni 2022 tot 27 juni helemaal niet bereikbaar. Ik check wel met enige regelmaat mijn mail, maar ik kan dit zeker niet garanderen. Dit jaar ben ik namelijk veel op pad in de natuur en afgelegen gebieden.

Ik zou u dan ook willen vragen om mijn voicemail in te spreken. Dan probeer ik u zo spoedig mogelijk na 27 juni terug te bellen. Indien het iets betreft wat echt niet kan wachten, dan wil ik u vragen om mij een email te sturen. Dit kan naar mijn emailadres of via het contactformulier op mijn contactpagina.

Voor het online zelf inplannen van een afspraak kunt u gewoon gebruik maken van de knop ‘afspraak maken’ op mijn website!

Tot na 27 juni!

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:[email protected]
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top