Osteopathie I'M Perfect | Osteopaat Joost Veldhuizen

Patiënten gezocht!

In 2022 ben ik begonnen met een interne opleiding bij de Keizer Rugpoli. Ik heb namelijk de unieke kans gekregen om door dr. Eppe Keizer (musculoskeletaal geneeskundig arts) geschoold te worden in de Positional spine & joint alignment medicine. Voor mijn examen ben ik op zoek naar 10 patiënten voor 1 november 2022! Hierdoor heeft u de unieke kans om gratis volgens deze methode behandeld te worden. Ik ben op zoek naar mensen met klachten in de regio van de rug, ribben, borstkas, de nek, het bekken, de heupen, de schedel en/of de schouders. Ook als u geen klachten heeft, kan de methode veel vrijheid van bewegen geven. Vol is vol.

De dr. Eppe Keizer Methode®

De behandelingen vinden hun oorsprong in de succesvolle klassieke Sickesz methode. In veertig jaar tijd heeft dr. Eppe D. Keizer met voortschrijdende kennis en kunde deze methode verder ontwikkeld, waardoor het een geheel eigen vorm gekregen heeft: de dr. Eppe Keizer Methode. Deze methode van behandelen is gericht op het oplossen van de specifieke bindweefsel spanning die de specifieke stand afwijking veroorzaakt heeft. Dit is een zeer subtiele, zachte vorm van behandelen. Een stand afwijking van een wervel geeft een verstuiking van de facetgewrichtjes, resulterend in een gestoorde functie van deze gewrichtjes met zwelling, pijn en zenuw irritatie. En het geeft een asymmetrische chronische belasting van de tussenwervelschijf, waardoor mogelijk een hernia kan ontstaan. De oorzaak van klachten ligt vaak ver buiten het gebied van uw klacht. Daarom neem ik binnen deze werkwijze naast de wervels, ook het bekken, de schedel, de atlas en de grote gewrichten mee. Daarmee worden ook vele nevenklachten verholpen. 

Benieuwd naar meer informatie over de behandelmethode, druk dan hier! 

Aanmelding

Bij interesse kunt u mij een bericht sturen via mijn mobiele telefoonnummer, een e-mail of kunt u gebruik maken van mijn contactformulier. De intake en behandeling onder supervisie vindt op 1 november 2022 plaats in Lelystad. Deze duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Twijfelt u of u in aanmerking komt? Neem dan vooral even contact op. Over een vervolgbehandeling kunnen we dan ook overleggen.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:[email protected]
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top