Osteopathie I'M Perfect | Osteopaat Joost Veldhuizen

Vrijwilligers/patiënten gezocht!

Osteopathie I’mPerfect is op zoek naar vrijwilligers. In november en december 2021 zal ik, osteopaat Joost Veldhuizen, een cursus gaan volgen in Nederland. Het betreft een behandelmethode die zeer effectief blijkt te werken bij chronische hoofdpijnen, rugklachten, nekklachten en nog veel meer lichamelijke klachten.

Voor deze cursus heb ik enkele vrijwilligers nodig die bereid zijn om ongeveer een uurtje, vanaf Veenendaal, te reizen om deze therapie onder het toeziend oog van een ervaren expert te ondergaan. Eigen vervoer is hiervoor wel noodzakelijk. Dit omdat ik de hele dag op de locatie zal blijven.

Normaliter zijn ongeveer twee behandelingen met dit concept nodig voor langdurig resultaat. Bij deelname zal deze eerste behandeling gratis zijn en mocht een tweede behandeling noodzakelijk of wenselijk zijn dan zal ik deze na het behalen van mijn certificering in mijn praktijkruimte te Veenendaal kunnen continueren. Bij deelname aan de eerste behandeling zal ook deze tweede behandeling gratis zijn.

Benieuwd naar meer?

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact met mij op via het contactformulier op mijn website, via de mail of via mijn mobiele telefoonnummer. Deze contactgegevens kunt u hier terugvinden. Ik kan u dan meer informatie geven over de behandelmethode, de locatie en dagen waarop u langs zou kunnen komen.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:[email protected]
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top